Vendégkönyvünk főleg a spamek elkerülése céljából moderált, ezért üzeneteitek nem jelennek meg azonnal. Igyekszünk mihamarabb jóváhagyni, szíves türelmeteket kérjük, és megértéseteket köszönjük.

Subject *
Name *
Email
Content *
Image Verification * Captcha ImageReload Image
   
 

Levente Tugyi ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): OCSB-PCSB-EVOB

Jó szezonzáró verseny volt, minden terepnek van kulcsa, itt a sebesség volt most az. 

Köszönjük!

Monday, 29 October 2018 21:31

Dr Zakariás János: Pontbegyűjtő CSB

Köszönjük Paskuj Mátyásnak és csapatának a kiváló OB rendezést! A pályák, a rendezés és az egyéb szolgáltatások (pl. büfé) is mindenki megelégedésére magas színvonalon működtek. Jövőre is jövünk a Hungáriára!

Friday, 26 October 2018 15:47

Surányi Gábor ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): OCSB-PCSB

Kedves Rendezők!

 

A Denevér Egyesület első alkalommal sajnos csak egy csapattal vett részt a csapat országos bajnokságokon. A fiataloknak nagyon tetszett a terep és a pályák is, elmondásuk szerint igazi kihívás volt. A versenyrendezés szinvonala a megszokottan nagyon magas. A rendezők kedvesek, segítőkészek. 

Sok sikert a Hungária Kupa rendezéshez!

 

Surányi Kinga, Jászai Tamás, Prekopcsák Gábor

DCS

Thursday, 25 October 2018 12:26

T. Nagy Sándor ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): OCSB-POCSB 2018

Izsáki gyerökként mindig szívesen versenyzek a Duna-Tisza közötti buckákon, bár néha nehéz feladat elé állít a "hazai terep". 

Tájfutó életem egyik legszebb hétvégéjét töltöttem Kiskunmajsán. A kollégiumban megkaptam Matyitól az egyszemélyes betegszobát. Még soha nem álltam OB-n dobogón és most csapattársaimnak köszönhetően a CSB-n másodikok lettünk. Ha a POCSB-n nem hibázok bronzérmesek lehettünk volna (5.-ek lettünk). A versenyen  inden klappolt és a gulyás is fantasztikus volt!

Wednesday, 24 October 2018 22:35

Barkasz Daniel ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): OCSB, PCSB, EOVB

3 napos verseny a magyar pusztaban, jo terkeppel, gyors de gondolgozos palyakkal. Profin megrendezve, de ez mar varhato csomag ha Maccabi altal rendezett versenyre megyunk.

Jo hangulattal telt a hetvege, dijazasnal jo otlett volt a torta! Koszonjuk az elmenyeket!

Wednesday, 24 October 2018 21:46

Krajcár Lajos: OCSB-POCS-EVOB

Kedves Szervezők!

Köszönjük a profi versenyt. Minden szempontból elégedettek lehettünk.  Biztos vagyok benne hogy a következő évi Hungária kupa is ilyen mags szinvonalú rendezvény lesz. 

További sok sikert kívánunk! 

 

Wednesday, 24 October 2018 20:56

Meichl Márton ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): OCSB, POCSB, EOVB

Remek verseny volt, Gratulálok! (Szerencsére az időjárás is velünk volt)

Igen kiváló volt a térkép, 3 nap alatt sem sikerült hibát találni rajta :), igazi mestermunka...

Pályák is jól lettek megtervezve, a rendezés (rajt, cél) is nagyon rendben volt.  Csak így tovább!!

üdv

MM

 

Wednesday, 24 October 2018 20:32

BOGDANOVITS aNDRÁS ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): OCSB,PCSB,EOVB

Tisztelt Rendezők!

1985-ben a Kinkuhalasi Hungária Kupán futottam először homokbuckás-borókás alföldi terepen. Hegyividéki származásom ellenére nagyon hamar megszerettem a hasonló jellegű terepeken rendezett versenyeket, ha a körülmények megengedik mindig ott leszek!

Konkrétan a háromnapos bajnokságról. / megdumálva  térképész fiammal is / : terep: jól kiválasztott, technikás, részletgazdag. Célterület-parkolás kényelmes. Térkép pontos , ábrázolás , rajzolat, olvashatóság / 7500-s/  rendben. Pályák / F70 és F45/ bajnoki szinvonaluak voltak. Rendezés: szívet-lelket beleadó volt. 

Birka-szarvas-bab gúlyás izletes, palacsinta fincsi volt.

Köszönjük szépen, a Bogdanovits család és klubom / HBS / nevében.

András

 

 

Wednesday, 24 October 2018 20:29

Szabó Marci ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): OCSB-PCSB-OEVB

Kedves Szervezők!

 

Először is a legfontosabb tényezőkkel kezdeném: térkép, terep, pályák. Mivel a tapasztalt tájfutó szemnek az efajta terepek már igen ismerősek, ezért a terep nem a legmegfelelőbb összehasonlítási téma. Bár jó tudni hogy még nem fogytunk ki ezekből a tájfutó csemegének számító gyors homokdombos futóhelyekből.

A térképeitekre sosem lehet panasz: a Forrai-testvérek makulátlan munkája most is utolért bennünket, a terepábrázolásuk teljesen egyezik az én igényeimmel, se több, se kevesebb nincsen feltüntetve.

A pályák nekem az OCSB-n kicsit unalmasak voltak, ám az OEVB és PCSB már jobb volt. A PCSB elosztása szerintem nem volt elég nehéz, de ezek a tényezők betudhatók annak, hogy nehéz három színvonalas bajnokságot egy terepen lebonyolítani.

Természetesen a jó öreg fürdőzés nem hiányozhatott erről a Maccabi-versenyről sem, köszönjük nektek!

A célhely és a rajt igényes felépítésű volt, az ajándék tortákból pedig szerintem rendszert kéne csinálni minden egyes versenyre! :)

A zene számomra nagyon jó volt, végre talán az én korosztályom muzsikája is teret hódít!

Köszönöm nektek a szervezést, további sikeres munkát!

marci

Wednesday, 24 October 2018 20:25

FD ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Váltó Bajnokságok

Kedves Rendezők!

 

Gratulálok és köszönöm a hétvégi lebonyolítást! Igazán jól éreztem magamat. A térképek, pályák megfelelőek voltak. Nagyon támogatom a jövőben, ha esetleg van hasonló verseny utáni programtámogatás (strandbelépő kedvezmény).

F. Dani

Wednesday, 24 October 2018 20:12

Zarnóczay Klára ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): ocsb

Nagyon jó és színvonalas pályák voltak. A díjazás is megfelelő. Meg vagyok elégedve.

köszi

Wednesday, 24 October 2018 19:54

Kármán Katalin ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Térképek

Kedves Matyi!

Mindig rácsodálkozom versenyeid igényes rajt-cél felépítményeire annak ellenére, hogy nekem nem ezek a legfontosabbak. 

Évek óta dicsérem viszont a Forrai-térképeket. Igazi élmény, amikor térkép alapján elképzelem a terepet és ez megegyezik a valósággal. Sajnos nem sikerül minden térképpel ezt megélnem.

Köszönöm

Tuesday, 23 October 2018 19:45

Schmal Kinga ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Csapatbajnokság

Kedves Szervezők!

Ismét egy jó hangulatú versenyen vehettem részt.

Mindig nagy örömmel indulok a ti általatok rendezett versenyeken ,mert tudom ,hogy nem fogok csalódni.Most is így történt ,bár csak egy napra tudtam eljönni.A térkép jól olvasható és megbízható volt.Élvezetes pályák.

Egy negatívum,hogy egyetlen tollat kaptunk a pálya elosztásához(lehet ,hogy a végére már elvitték őket a versenyzők?)

További sikeres rendezést kívánok,Schmal Kinga

Tuesday, 23 October 2018 09:12

Tóth Zsolt ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): OCSB-POCS-EVOB

Kedves Rendezők!

Először is gratulálunk az ÉV TÉRKÉPÉHEZ!!!

Tényleg az összes kis zöld folt, a ligetesek, a tisztások, a domborzat, a jelleghatárok tökéletesen a helyén voltak. Tényleg az volt a művészet, hogy ennek ellenére tudtam keverni.

Ugyanakkor a jelentkeztetés is villámgyorsan zajlott, a parkoló is ideális volt, a lebonyolítás pedig szokás szerint semmi kívánnivalót nem hagyott maga után.

A torta pedig tényleg nagy ötlet volt. Ha nem lenne képzavar, akkor azt mondanám, hogy ez volt a hab a tortán!

Köszönjük minden rendezőnek a munkáját!

Üdvözlettel

Tóth Zsolt

POEÜ SK

Monday, 22 October 2018 17:46

Topán László: Körös-torok kupa

Sziasztok, sok év után a verseny kedvéért tértem vissza ismét a Körös-torokhoz idén - ezúttal hoztam magammal a családot is.

Remek időnk volt, a gyerekeknek nagyon tetszett a környezet, örültünk a gyerekversenynek a szép ajándékokkal, a homokos, lapos, alig mélyülős, biztonságos partnak.

A célhelyek tágasak, jól megközelíthetőek voltak, volt árnyék, gördülékeny ügyintézés, játszótér, büfék a környéken, esztétikus kialakítás, zászlók, gyors eredmények papíron és online stb.

A délelőtti pálya után sajnos volt hiányérzetem, nagyon egyszerűnek találtam (memóriából lett volna izgalmas), délután szerencsére több megoldandó feladat jutott, bár még azon is lehetett volna nehezíteni.

Örültem a jó minőségű térképnek (talán vízálló is volt?), ritka a kisebb versenyeken, a tiszteletdíj is kedves, "jól használható" meglepetés.

A nyílt kategóriában a szabad indulási időnek köszönhetően meg lehetett oldani, hogy mindkét szülő futhasson, ez is a rendezők rugalmasságán múlik, örültünk neki.

Összességében a megszokott remek maccabis versenyt kaptuk, jól éreztük magunkat, főleg, hogy másnap is lehetett futni a csodálatos, parkos, tiszta, számomra kellemes meglepetést keltő Szentesen is.

Ui.: az egész hétvégére sajnálatos árnyékot vetett az a tény, hogy a kempingben vagy valahol a közvetlen környezetében egész éjjel dübörgött a hangos zene (hajnali fél ötig), én még füldugóval sem tudtam aludni, ez így kisgyerekekkel... nem folytatom. Hasonló feltételekkel jövőre biztosan nem alszunk a kempingben.

Wednesday, 12 September 2018 15:14

Ebinger Monika ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Körös-torok kupa

nagyon jól éreztük magunkat a versenyen, köszönjük a szervezőknek a remek helyszínt, a jó pályákat! ritkán adódik, hogy befutás után azonnal csobbanni lehessen, erre a nyárias idő és a kellemes hőmérsékletű Tisza adott lehetőséget, amit igyekeztünk maximálisan kihasználni. versenyek után készítettem pár képet a terepen, egy szűkebb válogatást itt láthattok:

https://photos.app.goo.gl/yP737FiX4if4bxpd9

Tuesday, 11 September 2018 15:58

Laták Rudolf ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Kőrös-torok kupa

Én most voltam először Kőrös-torok kupán,de nem utoljára. Nagyon jók voltak a pályák főleg az óvárosi rész tetszett. A futás után a kedvezményes fürdőbelépőt kihasználva áztattuk magunkat. Összességében nagyon jó hétvégénk volt.

UDV.L.Rudolf

Monday, 10 September 2018 21:13

Zagyva Rebeka ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Csongrád kupa 2018

A verseny jól szervezett a kiírás könnyen érthető volt. A pàlyák technikailag jól felépítettek voltak. Nagyon élveztem a versenyen való részvételt. Izgalmas nap volt. A verseny díjazása bőséges volt. Remélem még sok ilyen versenyen  vehetek részt! 

Monday, 10 September 2018 20:55

Balaskó László-Dávid ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Versenyek

Kedves szervezők,

Rendszeresen visszajárunk a versenyeitekre a családdal.

Minden alkalommal profi szervezés volt: csúszások nélkül, remek pályákkal. Az általatok ájánlott szabadidős programok a verseny utáni időt is kellemessé tették.

A jövőben is minnél több versenyetekre próbálunk eljutni.

Üdv, Laci

Monday, 10 September 2018 19:49

Veresné Sipos Etelka ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): I. Gyulai Várfürdő Kupa

Tisztelt Szervezők!

A ROB után vártam, hogy ismét futhassak Gyula utcáin, parkjaiban. Köszönöm a jó pályákat, a kellemes, családias hangulatú versenyt, no meg a kedvezményt a fürdőbe, mindezeken túl  megtapasztalhattuk Gyula szállásadóinak vendégszeretét. Találkozunk a III. Körös-torok Kupán!

Veresné S. Etelka

Thursday, 06 September 2018 11:25

 

Powered by Phoca Guestbook