Vendégkönyvünk főleg a spamek elkerülése céljából moderált, ezért üzeneteitek nem jelennek meg azonnal. Igyekszünk mihamarabb jóváhagyni, szíves türelmeteket kérjük, és megértéseteket köszönjük.

Our guestbook is moderated to avoid spam messages so displaying your message will be delayed. Thank you for your patience.

Téma *
Név *
Email
Üzenet *
AntiSpam Ellenőrzés * Captcha képKép újratöltése
   
 

Kovács Attila Gábor ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Jonathermál Kupa

Jó térképek, élvezetes pályák, profi, gondos rendezés jellemezte a versenyt. Köszönönjük!

Kovács Attila Gábor

Zöld Sportok Clubja Miskolc

2017. június 07. szerda, 15:14

Szecsődi Ákos ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Jonatermal kupa

A megszokott magas szinvonalú szervezés, jó térképek, megfelelő pályák (csak az F75-ről mondom, mert azt futottam), szinvonalas eredmény hirdetés és díjazás.

Köszönet a szervezőknek és a lebonyolítóknak.

2017. június 06. kedd, 17:52

Trócsányi Zoltán: Jonathermal

Kedves Matyi, 

 

remekül szervezett élvezetes verseny volt érdekes pályákkal. A térképek azonban nem voltak pontosak. Ugyan futás közben nehéz jól megítélni, de például a fenyvesekben található nyiladékok hálózata biztosan nem volt feltünteve.

Üdv: Trócsányi Zoli

2017. június 06. kedd, 12:02

 

Powered by Phoca Guestbook