Világranglista azonosítók (Elit kategóriák): adatok ellenőrzése

Az IOF új Világranglista azonosítókat vezetett be a Világkupa versenyeken résztvevő Elit kategóriás futók részére, melyet a versenyzőknek a versenyre való nevezéskor meg kell adniuk. Az új azonosítók itt találhatók: http://iofranking.osport.ee/iofranking/Athletes

Amennyiben még nincs új Világranglista azonosítód, az alábbi űrlap kitöltésével és mihamarabbi elküldésével tudsz igényelni: IOF Athlete ID request template
A cím, ahová az igénylést küldeni kell: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatellenőrzés

Az új IOF Világranglista rendszer csak a latin abc betűit használja a-tól z-ig. Ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizzétek, hogy a rólatok szóló információk pontosak-e. Ellenőrizd tehát a következő adataidat: vezeték és keresztnév, születési év és állampolgárság.

Ha hibát találsz, ezen a címen jelezd: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Amennyiben korrekciót kérsz, írd meg a teljes születési dátumodat (év, hó, nap)!