Téma *
Név *
Email
Üzenet *
AntiSpam Ellenőrzés * Captcha képKép újratöltése
   
 

Grant Julianna ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Maccabi Kupa

 

Szeretném megköszönni az idei Maccabi Kupa rendezõinek a tényleg nagyszerü versenyt, amely szinte minden vonatkozásban megfelelt, sõt túlszárnyalta várakozásaimat. Ez nekem az elsõ MK volt és bár hallottam, hogy Matyiék jó versenyeket csinálnak, mindenki prioritásai másak, így gondoltam majd én eldöntöm, hogy nekem tetszik-e.  Hát nagyon tetszett. Nemcsak a jó térképek, jó pályák és a tüzetes, megbízható rendezés volt korrekt, hanem valahogy a hangulat is. Jól odafigyeltek mindenre amire lehetett és kellett.  Nekem különösen a gyümölcs árusok imponáltak, ilyen egészséges élelmet ritkán kap az ember a célterületeken. Mégegyszer köszi és ha még élek és tudok futni, jövõre is ott leszek!

Grant Júlia

2012. június 01. péntek, 07:59

Horváth Sándor: Köszönjük

Kedves Szervezők Rendezők !

Köszönjük, ismét magas szinvonalú versenyt rendeztetek ! Mindannyian jól éreztük magunkat, a térképek nagyon jók voltak, így a pálykkal már nem lehetett sok gond :-)  Egyedül a kisebbeknek volt hiányérzetük, hogy az ő pályáik nem érintették a labirintust.

Külön dícséret illet titeket a komoly díjazásért !

Köszönjük : Sanyi

2012. máj. 30. szerda, 12:02

admin: Recaptcha

Kedves Gerzson!

Mi sem szeretjük, de sajnos így is sok spam érkezik a vendégkönyvbe. A moderátori jóváhagyás is csak ezért szükséges, nem a tájfutók bejegyzései miatt...:-)

Megértéseteket köszönjük!

2012. máj. 29. kedd, 22:23

Kéri Gerzson: captcha

A verseny lebonyolítása ismét szuper volt, de a captchákat utálom!

2012. máj. 29. kedd, 22:12

Szerencsiné Csamangó Jusztina ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Kedves Matyi!

A mórahalmi lelkes tájfutó gyerekek nevében köszönjük a lehetőséget, hogy indulhattak mindhárom napon a versenyen. Ők, és szüleik most érezhették először az ilyen nagy versenyek légkörét, hangulatát. Biztos nagy lendületet adott ez a verseny a további fejlődésükhöz, lelkesedésükhöz. Talán legközelebb még többen lesznek, hiszen nagyon jól érezték magukat.Laughing

2012. máj. 29. kedd, 21:21

Marosfalvi Eszter ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): 10D mintapályák!

Kedves Rendezők!

Nagyon tetszett a rendezés, a terep, a pályák, a célhely, a tésztaparti, a strand ... De a LEG: a 10D pályák! Minden nap, de főleg 3.nap nagyon ötletes volt a pálya és a szalagozás. Még útvonalválasztási lehetősége is volt annak, aki elhagyta a szalagozást. A két Levente megbeszélték, hogy merre mentek és többször is más-más útvonalon futottak (rohantak), miközben végig néhány másodperc különbséggel felváltva vezettek. Érdekes, izgalmas és közben biztonságos pálya volt. Bár minden versenyen ennyi figyelem jutna a legkisebbekre, a legfontosabb versenyzőkre!

Köszönjük!

M.Eszter és a Toldi család

2012. máj. 29. kedd, 21:07

Goldmann Róbert ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Dicséret

Köszönjük a szinvonalas versenyt. Nagyon jól éreztük magunkat. A fürdő belépőnek köszönhetően igazi Wellnes hétvége volt:-)

Jövünk máskor is.

 

2012. máj. 29. kedd, 20:20

admin: Képek

Kedves Gabi!

Hamarosan, jelenleg éppen azon ügyködöm...:-)

2012. máj. 29. kedd, 16:18

Vas Gabriella ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Mikor lesznek fényképek?

Kedves Mindenki!

Mikor lesznek fent fényképek? Kiss

2012. máj. 29. kedd, 14:51

Ormay György ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Maccabi Kupa

Kedves Rendezők,

Gratulálunk az idei teljesítményetekhez, ismét sok meglepetéssel rukkoltatok elő, köszönjük, hogy Nektek Mi voltunk a fontosak. Nagyon jól éreztük magunkat és különösen tetszett a "Kupának" átadott üveg-műalkotás.

Köszönjük

Ormay Család

2012. máj. 28. hétfő, 19:36

 

Powered by Phoca Guestbook